PALVELUT

MITEN VOIN OLLA AVUKSI?

DESIGNSTUDIO PIIA

DESIGNSTUDIO PIIAN alkutaival (2008-2013) tunnettiin nimellä Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivanen. Uteliaisuus ja uuden oppimisen halu ovat muokanneet osaamistani. Aiemmin keskityin tekemään sisustussuunnittelua, mutta nyt haaveilen kehittyväni visuaalisen alan moniosaajaksi! Nimen vaihdos ja yritysilme toimivat uudistumisen merkkinä tälle muutokselle! Toivotan lämpimästi tervetulleeksi sekä entiset että uudet asiakkaat!

SISUSTUSSUUNNITTELU

YKSITYISET KODIT Millainen on unelmakotisi? Tavoitteenani on luoda aikaa kestäviä tiloja, jotka näyttävät asukkailtaan. Suunnittelutyö tehdään asiakaslähtöisesti ja suunnittelupalvelun laajuus sovitaan yhdessä Sinun kanssasi. Suunnittelu voidaan toteuttaa pienempänä kokonaisuutena tai kokonaisvaltaisena palveluna suunnittelusta toteutuksen valvontaan. Saat kirjallisen tarjouksen haluamallesi suunnittelukokonaisuudelle.

JULKISET TILAT Millaisen mielikuvan haluatte antaa yrityksestänne asiakkaille? Hyvin suunnitellut toimitilat tukevat ja vahvistavat yrityskuvaa. Näyttävät ja toimivat tilat tuovat iloa niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin työntekijöillekin. Projektiinne voidaan sisällyttää myös pienimuotoista graafista suunnittelua. Saatte kirjallisen tarjouksen haluamallenne suunnittelukokonaisuudelle.

DESIGNSTUDIO PIIA kuuluu SISUSTUSSUUNNITTELIJAT SI ry:hyn, joka on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen sisustussuunnittelijoiden yhdistys. Yhdistykseen kuuluu 170 tutkinnon suorittanutta jäsentä ympäri Suomen.

SISUSTUSKONSULTOINTI

Sisustuskonsultointi sopii Sinulle innokas sisustaja! Sinulla on omia ajatuksia, jotka haluat jalostaa kanssani timanttiseksi. Konsultointi voidaan toteuttaa suunnittelukohteessa, sisustusmyymälässä tai toimistollamme.

REMONTTISUUNNITTELU

Onko suunnitelmissasi kodin remontointi? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnittelu tehdään tilan luomat rajoitukset huomioiden ja asiakkaan budjettia kunnioittaen. Valmiiksi tehdyt suunnitelmat ja materiaalivalinnat tekevät itse remontista sujuvan.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Kaipaatko persoonallista käyntikorttia tai esitettä vai onko logosi uudistuksen tapeessa? Teen graafista suunnittelua pienimuotoisiin projekteihin. DESIGNSTUDIO PIIAN yritysilme ja materiaalit ovat omaa käsialaa.

YHTEISTYÖ

Toimintavuosien aikana ympärille on kertynyt laaja yhteistyöverkosto. Verkosto kattaa niin eri alojen osaajia, kuin tuotetoimittajiakin. Tästä joukosta valitsemme sopivat kaverit projektikohtaisesti.

PALVELUN HINTA

Suunnittelutyö on mahdollista tehdä tunti- ja/tai projektihintaan. Voimme rakentaa budjettiisi sopivan suunnittelukokonaisuuden.

Suunnittelutarjous lasketaan tapauskohtaisesti. Voit lähettää tarjouspyynnön nettisivulomakkeella: tarjouspyyntö, sähköpostilla: designstudiopiia@gmail.com tai voit soittaa: 050 594 6093. Otathan rohkeasti yhteyttä!

“KLIK-KLIK” BLOGIIN

Tutustu DESIGNSTUDIO PIIAAN paremmin ja klikkaile blogin puolelle! Blogi sisältää muun muassa lisäinfoa esitellyistä suunnittelutöistä. Olen myös iloisen kiitollinen blogiin jätetyistä kommenteista ja lisäkysymyksistä!

infokuva 1binfokuva 2binfokuva 3binfokuva 4b