SISUSTUSSUUNNITTELIJAT SI ry
DESIGNSTUDIO PIIA kuuluu SISUSTUSSUUNNITTELIJAT SI ry:hyn, joka on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen sisustussuunnittelijoiden yhdistys. Yhdistykseen kuuluu 170 tutkinnon suorittanutta jäsentä.

Designstudio Piia on sisustussuunnittelu- ja graafisen suunnittelun toimisto Tampereella ja Helsingissä!

Sisustussuunnittelua Tampereella ja Helsingissä

Sisustussuunnittelu on kokonaisvaltainen palvelu, joka tarjoaa sinulle helppoa sisustamista! Toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta luodaan kirjallinen sisustussuunnitelma, joka sisältää materiaalien, kalusteiden ja sisustustuotteiden tiedot hankintapaikkoineen. Suunnitelma tehdään antamaasi budjettia noudatellen. Suunnitelma sisältää myös pohjapiirustuksen ja seinäprojektiot tarvittavilta osin. Tyyliä ja tunnelmaa havainnollistavat inspiraatio- ja ideakuvat.

Teen sisustussuunnittelua lähinnä Pirkanmaan alueella, mutta mielenkiintoiset projektit kuljettavat myös muualle Suomeen.

Suunnittelen asiakkaiden näköisiä ja aikaa kestäviä tiloja. Kauniin visuaalisen ilmeen lisäksi erityisen tärkeää on toiminnallisuus. Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sujuvaa arkea!

Sisustuskonsultointi

Sisustuskonsultoinnin tarkoitus on tuupata sinut oikealle radalle. Sinulla voi olla näkemys omasta kodista ja tyylistä, mutta tarvitset tukea näkemyksellesi. Tai sitten sinulla on pienempi sisustushaaste, johon riittää ideointi ja keskustelu. Tulen yleensä sisustuskonsultoimaan suunnittelukohteeseen, mutta tapaaminen voidaan järjestää myös esimerkiksi rautakaupassa tai sisustusmyymälässä. Konsultointi on n. parin tunnin mittainen tapaaminen, jossa saat vinkkejä ja ohjeita sisustuksen toteuttamiseen.

Remonttisuunnittelu

Remonttisuunnittelu on tarkoitettu kodin remontoijalle. Remonttisuunnittelussa voidaan pureutua tilaratkaisuista aina irtokalustukseen ja pintamateriaaleihin asti. Remonttisuunnittelu on suosittu palvelu esimerkiksi kylpyhuoneen tai wc:n remontoijalle. Remontti-firman on helppo lähteä toteuttamaan remonttia selkeän suunnitelman pohjalta. Sinulla voi olla tekijät omasta takaa tai voin antaa vinkkejä taitavista remontin toteuttajista.

Graafinen suunnittelu

Teen pienimuotoisia graafisen suunnittelun projekteja. Teen muun muassa logo-suunnittelua ja taittotöitä. Olen suunnitellut oman yritysilmeeni aina nettisivuja myöten.

Sisustussuunnittelija sisälläni

Aloitin tila- ja kalustemuotoilun opinnot ennen alan saamaa suurta suosiota. Ajattelin silloin, että kuinka ihanaa olisi päästä luomaan kaunista ja toimivaa arkea. Ja sama filosofia minulla on edelleen. Kukapa ei nauttisi helpommasta arjesta! Ja sitä toden totta tuo se, että materiaalit on oikeissa paikoissa ja tavaroille löytyy omat paikkansa, voit istahtaa mukavasti lukemaan päivän lehden ja keittiön tasoilla on tarpeeksi valoa. Ympäristön kauneus taas kutkuttelee mukavasti meidän visuaalisten ihmisten mieltä. Se tuo kokonaisvaltaista hyvää oloa!

Otathan rohkeasti yhteyttä! Designstudio Piia – designstudiopiia@gmail.com – 050 5946093