TARJOUSPYYNTÖ

MATKALLA KOHTI YHTEISTÄ PROJEKTIA

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on pieni tai suuri suunnitteluprojekti, josta haluaisit keskustella!
Halutessasi voimme järjestää MAKSUTTOMAN TARJOUSTAPAAMISEN.

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta mielenkiintoiset projektit kuljettavat tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Yhteistyöterveisin,

Piia Seppänen
MUOTOILIJA SI
050 59 460 93
info@designstudiopiia.fi

“Ehdoton apu rakentajalle ja lopputulos parempi kuin ikinä itsesuunniteltuna. Säästi rahaa kun ei tullut yhtäkään vikahankintaa!”

“Elettiin maaliskuuta 2011, kun uusi, tyhjä kotini tarvitsi kalusteet / sisustuksen. Halusin päästä mahdollisimman helpolla, joten alan liikkeiden palveluja tutkimaan..
Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivanen -nimellä tunnettuun – vielä silloin – osui haku ja kiinnostus. Lähetin tarjouspyynnön, joka parin täydentävän kirjeenvaihdon jälkeen johti tapaamiseen asunnolla, kalustettavan tilan mittojen-, väri- ja tyylitoiveiden- ym. kartoittamiseksi.
Nyt, neljän ja puolen vuoden jälkeen, kun sattumalta osuin sivustollesi, haluan kiittää siitä, kuinka hämmästyttävällä ammattitaidolla suunnittelit täydellisesti touvomusteni mukaisen kodin ja erityisesti -värimaailman. Kiitos.”

“Moi ja suurkiitokset vielä yhteistyöstä! :) Työn laadun lisäksi haluan erityisesti kiittää sua joustavuudesta ja siitä, että sun kanssa oli helppo tehdä tätä juttua. Se oli mulle aivan välttämätöntä, koska varsinaisen päivätyön ohella ton konsertin järkkäämisessä oli jäätävä työ :D”

SISUSTUSSUUNNITTELU / SISUSTUSKONSULTOINTI / REMONTTISUUNNITTELU / GRAAFINEN SUUNNITTELU