Asta-messut ja taikametsä!

Huomenna ne Astat sitten starttaa! Pientä kiireen hivakkaa on pitänyt, kun on valmistautunut messuihin. :)

Minut löytää Astoilla TMG-Housen osastolta (A 2019) (mikäli tämä flunssa ei kaada petipotilaaksi). Sillä touhuilen tätä nykyä TMG:n remontteihin remonttisuunnitelmia. Tervetuloa kaikki rohkeasti juttelemaan sisustamisesta ja remonteista! Myös messutarjous sisustussuunnittelusta luvassa!

Yhteistyökumppanini Tapiolan (A 420) kanssa taasen touhuttiin pienimuotoista osastosuunnittelua. Tapiola on aikaisempinakin vuosina halunnut huomioida lapset osastollaan. Niin haluttiin toimia tänäkin vuonna. Osastolle koottiin pieni taikametsä! Osastolta löytyy Marimekkokankainen tiipii sekä söpöisiä sienijakkaroita. Tiipiin on valmistanut Jasmiina-kaverini Ahdin Tilalta. Myös sienijakkarat on Ahdin Tilan antia. Ihanaa, että sienijakkaroita saadaan taas!! :) http://ahdintila.blogspot.com/2012/02/sienijakkaroita.html

Taikametsä siirtyy messujen jälkeen Tapiolan konttoriin Rautatienkadulle ja siellä se majailee aina helmikuun loppuun asti. Kunnes suoritetaan arvonta, jossa arvotaan tiipii, 2 sienijakkaraa sekä Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivasen sisustuskonsultointilahjakortti. Arvontaan voi osallistua siis Asta-messuilla sekä Tapiolan konttorissa!

Tapiolan messuosastolla voi tutustua referenssikuva-kansiooni ja sieltä voi napata myös käyntikorttini mukaan!

Tässä hieman ennakkomaistiaisia Tapiolan osastolta ja toivottelen kaikille oikein mukavia sekä informatiivisia messuja! :)