Sisustusjekkujen valloittama koti.

Tarjoilen tässä kurkistuksen Lempäälään kohonneen tuoreen omakotitalon sisustukseen. Koti on täynnä hauskoja ja ihastuttavia yksityiskohtia! Osa näistä katseenvangitsijoista on juurikin niitä, jotka antoivat suuntaa koko sisustuksen tyylille. Osa ideoista on taas suunnitteluprosessin tulosta.

Tähän nuoren perheen kodin sisustusprojektiin sujahdin mukaan siinä vaiheessa, kun talon pohjapiirustukset oli valmiit ja kiintokalusteista (Puustelli) oli lähestulkoon valmiit suunnitelmat. Minulle annettiin tehtäväksi talon pintamateriaalien suunnittelu – lattiat ja seinät. Lisäksi suunnittelin kalustejärjestystä ja ideoin värimaailmaa sekä irtokalusteita. Pintoihin tein tarkat tuote-ehdotukset, mutta kalusteista hahmottelin lähinnä mitat, materiaalit ja sävyt. Tämä oli todella toimiva tapa tässä projektissa, koska entisiä kalusteita oli jonkin verran ja perheellä oli myös jotain haavekalusteita. Lopulliset kalustevalinnat ja hankinnat muotoutui  minun suuntaa antavan suunnitelman pohjalta vuoropuhellen. Minä saatoin ehdottaa jotain mieleen noussutta sisustustuotetta ja Elina, perheen äiti, pyysi kommentteja tekemistään sisustuslöydöistä. Näin soljuen suunnitelma on saavuttanut nykyisen muotonsa!
Suuri kiitos Elina ja Petri hauskasta sisustusprojektista! Oli tosi innostavaa tehdä projektia, jossa lähestyttiin sisustusta yksityiskohdat edellä. Valmiina oli salmiakkityynyä, pallotuolia, Fatboy-koiranpetiä, keinuhevosta ja vaikka mitä. Meillä oli Elinan kanssa todella yhteneväinen ajatus siitä, mitä lopputulokselta haetaan. Välillä meinasi hymyilyttää, kun Elina ehti sanoa ensin ääneen sen ajatuksen, joka oli juuri itsellekin pulpahtanut mieleen! :)
Tässä muutama kuvajainen ja lisää kuvia sekä tarinaa rakennusprojektista ja talosta Rakentaja.fi -sivuilla:
Jaksoitko skrollailla tänne asti? ;D
Tässä vielä asiakaspalautetta projektista:
“Todella hyvä ja meidän tyylinen suunnitelma, mutta vain moninkertaisesti parempi, kuin olisimme itse koskaan saaneet tehtyä! Ja säästi kymmeniä tunteja vaivaa, ettei tarvitse kiertää itse tapetti- ja laattaliikkeitä eikä lopputulos olisi ollut näin hyvä! Palvelun hinta säästi varmaan monta omaa työtuntia ja vikahankintaa. Kannatti toteuttaa näin rakentajaperheen näkökulmasta!” Elina