Teippiä pintaan!

Innostaako kuvioteipit?
Kuvioteippeihin olen törmännyt jo jonkin aikaa sisustuslehtien sivuilla. Kuviolliset Kamoi Kakoshin mt Maskin Tapet kehitettiin markkinoille kuluttajien toiveista. Kamoi valmisti aiemmin värikkäitä maalarinteippejä, joita kekseliäät fanit alkoi käyttää innovatiivisesti. Sen innoittamana Kamoi aloitti kauniiden mt Maskin Tape:n valmistamisen. Ja teippejä tosiaan on mistä valita! On yksivärisiä, kuviollisia, leveitä ja kapeita vaihtoehtoja ja kaikkein hauskinta on, kun niitä yhdistelee keskenään!

Sisustuslehtien sivuilla teippi on korvannut kehykset. Vaihtoehtona kehystaulukollaasille on tullut kortit ja julisteet, jotka teipataan seiniin. Kortin voi kiinnittää seinään joko esimerkiksi pienillä teippipaloilla, kulmista tai kortin voi vaikka kehystää seinään teipillä. Luovuutta vain peliin!

Ostinpa itsekin kuvioteippiä! Toistaiseksi se on päässyt pakettien kylkiin sekä vaatehuoneen oveen sijoitetun ajatus-kortin kiinnikkeeksi. Innostuin hankkimaan teippejä lisää ja ajatuksenani on teipata kehystetyn julisteen kellertynyt valkoinen paspis kokonaan peittoon. Vielä pohdiskelen, että raidoitanko sen vinottain, pystyyn vai vaakaan. Mutta omaleimainen ja hauska siitä tulee varmasti joka tapauksessa!

Teipin käyttö vaatii yllättävän paljon taitoa, jotta lopputuloksesta tulee tyylikäs. Kuulinpa sellaistakin, että teippien syntymaassa Japanissa on jopa teippikouluja. Eli ihan tosissaan otettava harrastus on kyseessä! :)

Teippejä saa muuten myös tapettina. Teippitapettia myy ainakin verkkokauppa: www.teippitarha.fi. Samasta verkkokaupasta saa myös kattavan valikoiman erilaisia teippirullia sekä muuta aiheeseen sopivaa. Tampereella mt Maskin Tapea saa Karitalta Design Boulevardista.

Kuva: Teippitarhan blogista
Kuva: Teippitarhan blogista
Kuva: Teippitarhan blogista