Blogin uusi ilme.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun vuosi sitten istahdin koulunpenkille! Minua kiinnostaa kaikenlainen kaunis ja visuaalinen. Tykkään luoda uutta ja ratkaista haasteita. Sisustamista ja remonttihommia on tässä nyt touhuttu semmoiset 8 vuotta. Joten iski kipinä oman osaamisen laajentamiselle. Luonnolliseksi suunnaksi katsoin graafisen suunnittelun maailman.
Minusta kauniiseen pakettiin puetut yritysilmeet ja sen semmoiset herättää uskottavuutta ja mielenkiintoa. Olen jossain määrin oman yrittämisen aikana päässyt uppoutumaan graafisenkin suunnittelun erilaisiin osa-alueisiin. Homman tuntuessa innostavalta sekä mielenkiintoiselta olikin luonnollista aloittaa keräämään aiheesta lisätietoa ja ryhtyä opiskelemaan.
Nyt on näyttö tehty ja pieni graafikon siemen istutettu minuun :). Nyt en pelkästään havainnoi mielenkiinnolla tiloja ja tunnelmia, vaan tähystelen ja pohdin logoja, julisteita, esitteitä, mainoksia, nettisivuja. Siksi katse tietenkin kääntyy myös omaan visuaaliseen ilmeeseen. Ajattelin, että nyt on aika muokata blogista oman näköisempi sekä toimivampi. Tässä lopputulos!
Näyttötyön yksi osio oli suunnitella logo ja se on nyt käytössä täällä blogissa – piia. Lisäksi muutosta on kokeneet typografia, kuvat, sivun asettelu ja värisävyt. Nyt on itselläkin fressi fiilis bloggailla uuden näköisin ilmein! Mitäs fiiliksiä sinussa herättää?
Kaunista viikonloppua kaikille!

Vastaa