Uudet tuulet – osa 2.

Tammikuussa aloitin esittelemällä tämän vuoden uusia tuulia, jotka liittyivät Cotico-remontin kanssa solmittuun yhteistyöhön. Lupasin, että lisää uutta on tulossa ja nyt on aika julkistaa seuraava muutos (joka ei muuten olekaan aivan pieni juttu :)). Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivanen on nyt DESIGNSTUDIO PIIA. Tervetuloa tutustumaan uuteen yritysilmeeseen!

Kuten jo aiemmin kerroinkin, niin olen opiskellut työnteon ohessa. Sitä myötä yrityksen palvelutarjonta on nyt monipuolistunut ja saman katon alta saa nyt sisustussuunnittelun lisäksi myös graafisia suunnittelupalveluja. Toiminnan monipuolistumisen myötä vanha nimi kaipasi uuden kuvaavamman muodon ja myöskin yritysilme uudistettiin. Vanha blogini on antanut viitteitä uudesta lookista. Nyt blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen ja löytyy sujuvasti täältä nettisivujen yhteydestä. Blogissa esittelen jatkossakin muunmuassa suunnittelukohteita ja projekteja. Suunnittelukuviin voi tutustua myös portfoliosivulla sekä Pinterestissä. Pinterestissä kannattaa käydä inspiroitumassa, kuten suunnittelija itsekin tekee ;). Kauniita kuvia katsellessa ajatus kääntyy mukavasti suunnittelumoodiin! Tuttuun tapaan myös Facebook ja Twitter jatkavat olemassa oloaan.

Yritysilme on omaa käsialaa. Siksi voinkin käsi sydämellä sanoa, että lopputulos on juuri oman näköistä. Uuden ilmeen on saanut niin logo, nettisivut, käyntikortit kuin muukin materiaali. Kiitos jälleen Tommille nettisivujen koodaustyöstä!

Uuden visuaalisen ilmeen myötä olokin tuntuu uudistuneelta! Pitkä muutosprosessi on takana ja nyt ollaan tässä pisteessä, että voidaan luopua vanhasta ja tarttua täysillä kiinni uuteen ja tulevaan! DESIGNSTUDIO PIIA jatkaa tästä innokkain mielin kohti tulevaisuutta. Raikkain uusi ilmein! Toivotan iloisesti tervetulleiksi vanhat & uudet asiakkaat! Ja muistattehan, että minut löytää nykyään Kalevan Puistotie 16, jossa pidän toimistoa yhteistyökumppanini Cotico Remontin kanssa!

Vastaa