Design Boulevard Kaleido Art -kisakuvat.

Kaleido Art -kuvakisa/Kettukarkki
Kaleido Art -kuvakisa/Kettukarkki
Kaleido Art -kuvakisa/Kettukarkki-perhonen
Kaleido Art -kuvakisa/Kettukarkki-perhonen
Kaleido Art -kuvakisa/Salmiakkikoru
Kaleido Art -kuvakisa/Salmiakkikoru
Kaleido Art -kuvakisa/Hay:t yhdessä
Kaleido Art -kuvakisa/Hay:t yhdessä

Design Boulevardilla on meneillään 30.6. asti Kaleido Art -kilpailu. Kilpailussa otetaan kuva/kuvia Clara Von Zweigbergkin Haylle suunnittelemista geometrisista Kaleido -tarjottimista. Kuvausaikaa on siis kesäkuun loppuun ja sen jälkeen alkaa äänestys. Kaikista kilpailukuvista valitaan 6 finaalikuvaa, joista äänestetään voittajakuva. Sekä kuvakisaan osallistujilla että äänestäjillä on mahdollisuus voittaa Design Boulevardin lahjakortti.

Minäkin päätin osallistua kisaan ja räpsin muutaman kisakuvan omista Kaleido -tarjottimistani arjen käytössä. Kisaan saa osallistua maksimissaan viidellä kuvalla. Minulla on nyt kisassa mukana 4 kuvaa, joten jätin vielä mahdollisuuden lisäinspiraatiolle yhden kuvan verran! ;)

Minun Kaleidoni ovat nyt niin trendikkäiden kettukarkkien tarjoilualustana ja korujen sekä työpöydän säilyttimenä. Mikäli Kaleido-perheeni jossain kohtaa kasvaa, haluaisin sommitella niistä seinälle kokonaisuuden. Tarjottimissa on tarjolla todella herkullisia värejä, joten niillä piristää tehokkaasti myös simppelin valkoisen sisustuksen.

Jos Kaleido ei ole vielä muuttanut kotiisi, voit käydä korjaamassa asian Design Boulevardilla Tampereen keskustassa (Hatanpään valtatie 6). Siellä palvelee ihana Karita! Tulehan kisaan mukaan!

Lisää kuvakisasta Design Boulevardin facebook-sivuilla.