JOULULAHJATALKOOT 2012

  • Artikkelin kategoria:joulu

Joulu tekee tuloaan ja täytyy myöntää, että pikku hiljaa ajatus kaartaa jouluvalojen ripustamiseen sekä joululahjahankintoihin! Kynttilät on jo palaneet ensimmäisistä hämäristä illoista asti. Mutta lokakuussa kootut kauppojen joulukoriste-osastot sekä teeveen jouluiset mainokset oli hetki sitten vielä mielestäni hieman liioittelua. Tykkään joulusta ja joulun odotuksesta (oikeastaan se odotus ja tunnelmointi on varmaan kaikkein parasta) mutta liian pitkä odotusaika puuduttaa. Varmasti niin pienempiä, kuin isompiakin joulun odottajia :).

Joulutunnelmoinnista innostuneena päätin, että tänä jouluna Tila- ja kalustesuunnittelu Piia Toivanenkin kantaa kortensa kekoon ja tarjoaa sisustussuunnittelua joululahja-hintaan!

Kahden tunnin sisustuskonsultointi
117 € (norm. 147 €)
Lahjapaketti on ihanteellinen lahja innokkaalle sisustajalle, joka toivoo pientä sisustuksellista tukea kotinsa sisustusratkaisuihin. Sopii lahjaksi perheelle, ystäville, tuttaville, työntekijöille tai vaikka itselle!

Omakotitalon pintamateriaalisuunnittelu
-20 %
Lahjapaketti tarjoaa helpotusta ja kauneutta rakentajille, jotka eivät vielä ole “Jouluksi kotiin” -rakennusvaiheessa!

2 tunnin mittaisessa konsultointitapaamisessa ehditään pureutua sisustushaasteisiin jo aika tarkkaan! Konsultointia olen tehnyt niin talon rakentajille, että asunnon sisustajille. Rakennusvaiheessa on pohdittu seinien mittoja sisustuksen näkökulmasta, mietitty valaisin- ja kalustepaikkoja sekä suunniteltu yleisesti värimaailmaa ja pintamateriaalivalintoja. “Valmiissa” kodeissa ollaan mietitty asioita laidasta laitaan. Yleensä kyseessä on muutamat haastekohdat, joihin tapaamisessa pureudutaan. Koti on meille suomalaisille tärkeä paikka ja siihen jos mihin kannattaa satsata!

Olen kuullut monesti lauseen “Jouluksi kotiin!”. Tästä tuli mieleeni, että kodin rakentajat, jotka eivät ole vielä näin pitkällä talohankkeessaan, ansaitsevat myös oman lahjapakettinsa. Pieni lisäapu on monelle tervetullutta. Pohdiskelin lahjakampanjalle slogania ja mietiskelin, että mitä asioita asiakkaani ovat pitäneet pintamateriaalisuunnittelussa hyvänä. Minua alkoi hymyilyttää, kun huomasin, että osuvinta ehkä olisi mainostaa tätä pakettia – Anna lahjaksi hyvät yöunet! :) Sisustusasiat on hauskoja, mutta voivat saada vähän vakavampia piirteitä, kun pohdittavaa on niin paljon ja kokonaisuudesta on saatava yhtenäinen. Kiittelyä on tullut siitä, että olen tehnyt sen työn mitä asiakas itse on työstänyt yövuoteella.. Kumpi vaihtoehto, kestääkö materiaali, tuotetilaus on tehty – mutta näyttääkö se sittenkin hölmöltä! Muunmuassa näihin asioihin pintamateriaalisuunnittelu tarjoaa apuja! Pintamateriaalisuunnitteluun kuuluu koko kodin lattia- ja seinäpinnat.

Tässäpä siis pari Hyvän mielen -joulutarjousta. Tarjoukset on voimassa 21.12.2012 asti.

Kysellä voi lisää:
piia@sisustussuunnittelupiiatoivanen.fi
050-59 460 93/Piia