Kuvaustunnelmia.

Viime perjantaina kuvattiin Kauniit Kodit -lehteen tamperelainen kerrostaloasunto. Ja täytyy sanoa, että nautin stailaamisesta!! Siitä, että saan järkätä vielä viimeisen somistus-silauksen kuvauksia varten. Ennen Anittan ja Mikon (kuvausporukan) tuloa vielä rauhassa fiilistelin ja napsin itsekin muutamia kuvia lopputuloksesta.

Kuvauksissa toimi sponsorina Sisustusliike ID ja Miss Flower. Suuri kiitos Suvi ja Marika! ID:n kanssa stailaushomma on jo tuttu juttu. Viime joulukuun numerossa (samaisessa lehdessä) esitelty ullakko somistettiin ID:n tuotteilla myöskin. Miss Flowerin kanssa päästiin tekemään ensimmäistä kertaa yhteistyötä ja kyllä tuohon vihersisustamiseen pitäisi kiinnittää itselläkin enemmän huomiota! Marika sitoi näyttävän retrohenkisen kimpun olohuoneen ruokapöydän ääreen. Ajatus kimppuun lähti olkkarin näyttävästä kukkatapetista. Tapetin kukat siirtyivät kolmiulotteiseksi elementiksi pöydälle. Kaunis kimppu toi sen viimeisen silauksen sisustukseen! Juttu ilmestynee näillä näkymin syyskuun alussa ilmestyvässä numerossa eli sinne asti jännätään! ;)
Niin ja kiitos vielä Anittalle ja Mikolle mukavasta kuvashetkestä! :) Sain ennakkokatsella Mikon ottamia kuvia kameralta ja tosi innolla jään odottamaan, että mitä sieltä valikoituu lehteen!
Suvi työnääressä ja oranssi Puppy köllöttelee valmiina kuvauskeikkaa varten.
Marika taiteilee retrokimppua kuvauksiin.
Pieni ennakkokurkistus siihen, millaiseen kotiin saadaan tutustua syyskuun
Kauniit Kodit -lehdessä. Kuvassa Miss Flowerin sitoma kimppu ja taustalla
kimpun inspiraation lähde.