SISUSTUSKONSULTOINTI

 

Miten sijoitan kalusteet? Riittääkö säilytystila? Miten valitsen sekä yhdistelen materiaaleja ja sävyjä? Taukotilan kaaos tuskastuttaa! Millä sävyllä maalaisin? Millaisia kalusteita, valaisimia ja tekstiilejä hankkisin? Toimiiko tilat nyt optimaalisesti? Tilat kaipaa viimeistelyä! Mitä materiaaleja valitsisin rakennuttajan valikoimasta? Toimiiko suunniteltu pohjaratkaisu käytännössä? Miten työympäristöstä saisi miellyttävämmän?

 

Sisustuskonsultointi on erinomainen ratkaisu esimerkiksi silloin, jos pohdit jotain yllä olevaa asiaa mielessäsi! Konsultointi on parin tunnin mittainen sparrailu tapaaminen, jonka aikana käydään tehokkaasti läpi tila- ja sisustuspulmasi. Saat inspiraatiota, ideoita, ratkaisuja ja vahvistusta valinnoille. Voit tehdä hankintoja ja viedä projektia eteenpäin turvallisin mielin. Tai tottakai halutessasi jatkaa suunnittelija rinnalla eteenpäin.

 

Konsultointi voi olla lahja itselle ja panostus omaan hyvinvointiin. Sitähän toimivat, kauniit tilat ruokkii. Konsultointi on myös oiva lahja-idea mm. hääparille, valmistuvalle tai uusia toimitilojaan sisustavalle.

 

Viimeisimmät 3 konsultointikeikkaani on pureutuneet koko kodin toiminnallisuuteen, tulevaan wc-remppaan ja kodin pieneen ehostukseen tulevan kesän rippijuhlia varten. Kaikki hyvin erilaisia ja kaikkiin on saatu parin tunnin aikana selkeät suuntaviivat eteenpäin. Tykkään konsultoinneista tosi paljon, koska niissä hetkissä on energinen tekemisen meininki. Tiivis aikataulu ja nopea tempo haastaa mukavasti keskittymis-, ideointi- ja ratkaisukykyä. Luovaa käytännönläheistä puuhaa. Oivalluksista saa hyvää fiilistä ja kiksejä!

 

Haluatko hemmotella itseäsi tai ilahduttaa jotakuta toista 2h sisustuskonsultoinnilla? Laita sähköpostia designstudiopiia@gmail.com tai kilauta 050 594 60 93.

 

Lähikonsultointi Pirkanmaalla, mutta sovittaessa myös muualla. 

 

Etäkonsultointi ympäri Suomen.