Spiraaliplafondi.

  • Artikkelin kategoria:uutuustuote

Doctor Designilta kilahti säköpostiini plafondi-uutisia ja erityisesti mielenkiintoni herätti laserleikatusta teräksestä valmistettu Virta -plafondi. Sana plafondi tuntuu herättävän meissä useissa jokseenkin negatiivisen reaktion. Syynä tälle on sanan synnyttämä mielikuva marketissa myytävälle perus-plafondille, jotka koetaan aikansa eläneiksi ja rumiksikin. Joten ilahdun aina, kun saadaan lisätarjontaa kauniiden plafondien sarjaan! Kyllä – niitä kauniitakin plafondeja on jotka ovat ajanmukaisesti muotoiltuja ja kauniita! :)
Tässä yksi!

Kuva: Doctor Design – Virta
Kyllä minä myös mielelläni näitä muita “tohtorin” valaisimia katselen. Näiden plafondien erikoisuus on materiaalissa, sillä varjostin on ohutta paloturvallista kangasta. Kangas suodattaa kauniin pehmeästi valon tilaan. Näihin valaisimiin on voinut törmätä sisustuksissa ja pitemmän aikaa.
Kuva: Doctor Design – Juhla, Vuolle
Doctor Design tekee myös kalusteita ja pakko vielä aiheesta poiketen laittaa Emma-tuolin kuva loppuun. Emma on tällaiseen viileään syys-talviaikaan aika houkuttelevan tuntoinen hankinta :)!
Kuva: Doctor Design – Emma