Tunnelmallinen olkkari.

Reilu vuosi sitten suunniteltiin Liisan kanssa olohuonetta ja nyt on hyllytkin seinällä paikoillaan, joten sain kutsun tulla tutustumaan uudistuneeseen tilaan. Napsin olkkarista kuvia ja tässä niistä muutama!

Naamio Kartellin säihkeessä
Hämyisä aamutunnelma
Tyttären taidetta
Rentoutumispaikka
Taidetta ja somistusta
Pörrömatto
Olohuone oli aiemmin hyvin erilainen tyyliltään ja Liisa toivoi vaihtelua. Entistä olohuoneessa on ainoastaan lepotuoli sekä matala vitriini ja sivupöydät. Pinnoista siistikuntoinen lattia säilytettiin, mutta seinät sai helmiäisenhohtoisen, naisellisen tapetin. Ajateltiin, että ripaus glamouria saa olla!
Olohuoneessa on sopusoinnussa uutta ja vanhaa. Aluksi listattiin kalusteet ja somistusesineet, jotka huoneeseen haluttiin jatkossakin sijoittaa. Kalusteiden lisäksi oli olemassa paljon tauluja, joita sai hyödyntää. Entisistä kalusteista, huoneeseen jäävistä pintamateriaaleista ja Liisan sisustustoiveista muokkautui sisustuksen lopputulos. Alkuperäisenä Liisan toiveena oli harmaa sohva, mutta kun juteltiin hetki, minulle tuli sellainen olo, että tähän sopisi hienosti myös jokin murretunsävyinen “väriväri”. Ehdotin Liisalle lilaa sohvaa ja hän oli ehdotukselle avoin. Oli ihana kuulla, että jo vuoden sohvaa käyttäneenä hän oli edelleenkin tyytyväinen sävyvalintaan! Tällainen valinnan rohkeus ja luottamus suunnittelijaan on ihanaa!
Lopputuloksena on siis naisellinen uuden ja vanhan sekoitus ripauksella glamouria :)!
Tässä vielä kuvat ennen ja jälkeen. Kiitos Liisa, kun pääsin fiilistelemään lopputulosta!
Ennen
Jälkeen