Ullakkokuvaus.

Tänään vietin aikaa jouluisissa merkeissä! Käytiin kuvaamassa Kauniit Kodit -lehteen suunnittelemaani ullakkoa ja joulua kohden kun mennään, niin sisustettiin myös kevyesti joulun tunnelmaa. Sisustusliike ID lainasi somistusrekvisiittaa ja lainasipa se myös assistentin mukaani! Kiitos harjoittelija Veera! :) Veeran kanssa touhuttiin sisustuksen viimeinen silaus, jotta Inkerin ja Riston saapuessa tilat oli kuvauskunnossa.

Somistaminen on vaan niin mukavaa puuhaa!! Pienillä jutuilla saa aikaan niin isoja tunnelmamuutoksia. Itsestäni tuntuu välillä pelkkien esineiden paikkojen vaihtaminen jo tosi raikkaalta tuulahdukselta. Kai se on kiinni siitä, miten pikkutarkasti ympäristöään katselee.

Tänään kuvatussa kodissa somistuksella onkin suuri merkitys, koska ullakkotila on pelkistetyssä linjassaan kuin puhdas paperi. Ilmettä on helppo muuttaa vaikka jotain väriä lisäämällä tai vaihtamalla.

Tämän kodin suunnittelussa oli keskiössä ullakkotilan ergonomia. Normaalista poikkeavilla ratkaisuilla saatiin toteutettua tilaan kohdistetut toiveet. Suunnittelusta ja projektista voi lueskella myöhemmin lehdestä!

Laitan infoa, kunhan lehti on kaupoissa ja luettavissa! :)

Veera somistaa!